Στην εταιρεία MANIOS CINE TOOLS, σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας, είναι το τμήμα επισκευών και συντήρησης. Αποτελεί πρωταρχικό κομμάτι της δημιουργίας της εταιρείας, αρχικά όσον αφορά τους φακούς, τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς. Με την ανάπτυξη όμως της εταιρείας και την ανάληψη πλήθος αντιπροσωπειών η ευθύνη για την ορθή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών και συνεργατών μας οδήγησε στη δημιουργία του τμήματος service & repair για όλα τα προϊόντα που διανέμει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο, συντήρηση και επισκευή φακών, τρίποδων, προβολέων και ballast και αξεσουάρ κάμερας για όλες τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε. Το επιτυγχάνουμε με κατάλληλο και εξειδικευμένο προσωπικό, με πρόσβαση στα γνήσια ανταλλακτικά και με την ύπαρξη των απαραίτητων εργαλείων. Μα πάνω από όλα το επιτυγχάνουμε με τη διάθεση να εξυπηρετήσουμε τους συναλλασσόμενους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με την ανταγωνιστική κοστολόγηση και την παραδοσιακή προσέγγιση που θέλει την επισκευή και όχι την αντικατάσταση του  επαγγελματικού εξοπλισμού, εφόσον δεν συντρέχει ανυπέρβλητο πρόβλημα.

Η ομάδα της MANIOS CINE TOOLS σας καλωσορίζει στη διεύθυνσή της ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ 12, 115-22, ΑΘΗΝΑ με εύκολο ελεύθερο χώρο στάθμευσης. Τα διαθέσιμα μέσα μαζικής ενημέρωσης που εξυπηρετούν, είναι το λεωφορείο 224 με αποβίβαση στο ΤΕΡΜΑ Πολυγώνου με επιπλέον ένα πεντάλεπτο περπάτημα σε ίσιο δρόμο και το μετρό ΜΠΛΕ γραμμή με αποβίβαση στο σταθμό ΠΑΝΟΡΜΟΥ με επιπλέον ένα δεκάλεπτο περπάτημα σε ανηφορικό δρόμο.

Ώρες λειτουργίας τμήματος in house service & repair: Δευτέρα -Παρασκευή, 10.00-18.00

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις στα:

info@manioscinetools.gr  ή/και 210 6452995-6