Επιστροφές Προϊόντων για πωλήσεις εντός Ελλάδας και Κύπρου

Για οποιαδήποτε επιστροφή εμπορεύματος θεμιτή είναι η επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 6452995, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 18.00 είτε μέσω email στο info@mcmanios.gr για αποφυγή περαιτέρω λαθών.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε και εφόσον τα προϊόντα ειναι αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία όταν υπάρχει και δεν εχουν υποστεί οποιαδήποτε άλλη αλλοίωση ή ζημιά. Επιπλέον, δεν επιστρέφονται είδη τα οποία μας έχετε ζητήσει να σας τροποποιήσουμε, όπως πχ. συγκεκριμένα μέτρα από ζελατίνες και υφάσματα καθώς και ειδικές παραγγελίες κατά τις οποίες ενημερώνεστε για τη μη δυνατότητα επιστροφής τους από την παραλαβή της παραγγελίας.

Σε κάθε άλλη, λοιπόν, περίπτωση επιστροφής σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής (μεταφορικά) των προϊόντων. Στην περίπτωση, όμως, που ο λόγος της επιστροφής, αφορά σε λάθος της εταιρείας μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του/των προϊόντων.

Για την επιστροφή, αλλαγή ή ακύρωση παραγγελίας, έχετε υποχρέωση να επικοινωνήσετε μαζί μας όπου θα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το είδος/είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να ακυρώσετε. Στην περίπτωση που έχει ήδη αποσταλεί η παραγγελία υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην κατάσταση η οποία έχει ήδη περιγραφεί πιο πάνω. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας μας δεσμευόμαστε να αποστείλουμε εκ νέου με courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα. Στην περίπτωση που ο αγοραστής που επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του και δεν υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον αγοραστή. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε για την διεκπεραίωσή του αιτήματος.

Παράλληλα, ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής του/των προϊόντων που έχει αγοράσει και επιθυμεί να επιστρέψει, προσκομίζοντάς το/τα στον χώρο μας Αραχναίου 12, 115-22, Αθήνα ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία ενημέρωσης και συνεννόησης.